Årsmøde og Årsfest 2017

Bruno Nascimento

Årsmøde og Årsfest 2017

Som kirkefamilie taler, diskuterer, hygger og fester vi sammen. Kom og vær med!

Velkommen til en af årets vigtigste begivenheder for alle i Byens Valgmenighed!

Tid

Årsmødet foregår lørdag den 18. november fra kl. 12:45 til kl. 17:15 i Kristuskirken, hvorefter der er årsfest med festmiddag og hygge i lounge-caféen.
Tag gerne et sjovt, festligt eller overraskende indslag med til caféen. Så gør vi det sammen til en festlig aften!
Vær også med i kagekonkurrencen under årsmødet og se, om det bliver dig, der går hjem med den Gyldne Dejskraber! Alt, du skal gøre, er at medbringe din favoritkage.

Tilmelding og program

Her kan du læse hele programmet for årsmødet og årsfesten samt tilmelde dig
Tilmeldingsfristen er lørdag den 4. november.

Opstilling til menighedsrådet

Ønsker du at indstille dig selv eller en anden til menighedsrådet, skal indstillingen ske til menighedsrådsformand Morten Bech senest to uger inden årsmødet, altså lørdag den 4. november.

Det, menighedsrådet ønsker for medlemmer og suppleanter i menighedsrådet, er en stor overgivelse til Gud, kærlighed til og loyalitet over for vores fællesskab og ønsket om, at Guds Rige må komme til København. Et medlem eller en suppleant i menighedsrådet skal være et åndeligt forbillede i menigheden og være i stand til at vejlede præsten.

Næstformand Stefan Poulsen og menighedsrådsmedlem Camilla Engrob er på valg og genopstiller. Menighedsrådsmedlem Filip Buff Pedersen er på valg og genopstiller ikke. Der skal derfor findes et nyt medlem af menighedsrådet.

2. suppleant Jakob Hedegaard blev valgt ind sidste år, men fordi han overtog den tidligere suppleants valgperiode er han på valg i år. Jakob Hedegaard genopstiller.

Se hele det nuværende menighedsråd her.

Forslag til dagsordenen

Har du forslag til årsmødets dagsorden skal disse sendes til menighedsrådets formand Morten Bech senest to uger inden årsmødet, altså senest lørdag den 4. november.

Giv tilsagn inden årsmødet

Ligesom tidligere år vil menighedsrådet bede alle i Byens Valgmenighed om at give tilsagn på forhånd, senest lørdag den 4. november. Disse informationer er vigtige at have på forhånd, så menighedsrådet kan udarbejde så præcis en prognose som muligt for kirkens budget for 2018. Den bliver præsenteret på årsmødet.
Du giver dit økonomiske tilsagn for 2018 ved at udfylde denne formular

Du kan læse om menighedsrådets prioriteringer af kirkens økonomi i 2018 her, og om dine muligheder for gavebrev, regler for fradrag og lignende her

Har du spørgsmål angående tilsagn, økonomi eller andet, er du velkommen til at kontakte kasserer Kristoffer Karkov på kasserer@byensvalgmenighed.dk eller på tlf. 61 31 77 39.

Spørgsmål

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte menighedsrådet

Menighedsrådet i Byens Valgmenighed