Børnekirken har brug for ledere

Annie Spratt

Børnekirken har brug for ledere

De 5 til 10 årige i Byens Valgmenighed er nogle fantastiske børn, men de har brug for nye børneledere.

Børnekirken hygger sig, når de er sammen, og de er i høj grad ved at få bygget et godt fællesskab op. I øjeblikket består ABC-gruppen, for de større børn, af omkring 25 børn og 4 ledere.

Hvor ofte skal man lede?

Lederne af børnekirken har indtil videre kunne skrive sig på de søndage, der passer, hvilket har passet med at man leder omtrent én gang om måneden og hver anden gang er man med som støtte.

Drømmen

Børnekirken drømmer om at kunne dele ABC-gruppen op i to grupper: de 5-7 årige og de 8-10 årige. ABC-gruppen opleveler det nemlig som en udfordring at have børn i alderen fra 5-10 år i samme gruppen, da børnenes interesser er forskellige.

Mere konkret drømmer børnekirken om fire nye ledere, som ville kunne være med enten i aldersgruppen 5 til 7 år, eller i gruppen for dem, der er 8 til 10 år.

Skriv til Klara

Så, hvis du vil være med til at skabe en fantastisk børnekirke, og blive en del af en god ledergruppe, så skriv til Klara Falch Madsen på telefonnummer 21 45 04 68, eller på email: klarafalchmadsen@hotmail.com.