Børnekirken mangler ledere

Børne- og familiemedarbejder Heidi Svendsen

Børnekirken mangler ledere

Vi vil rigtig gerne finde flere, der har lyst til at være sammen med de skønne børn og brænder for at dele budskabet om Jesus med dem.

I Byens Valgmenighed har vi en fantastisk børnekirke med en masse skønne børn. En masse børn kræver en god portion ledere. Lige i øjeblikket er denne portion ikke helt stor nok, så derfor vil vi meget gerne finde flere, der har lyst til at være sammen med de skønne børn og brænder for at dele budskabet om Jesus med de små disciple i kirken.

Hvad mangler der?
Helt konkret mangler ABC-kirken og juniorklyngen mindst 2 ledere hver.
ABC-kirken: 10-15 børn fra 5 år og til og med 1. klasse.
Juniorklynge: 10-15 børn fra 2. kl og op.

Hvad kræver det?
Man er som leder i gennemsnit med til børnekirke ca. én gang om måneden. Halvdelen af disse gange står man for indholdet, og den anden halvdel er man med som hjælper. (Det kan dog blive til hver tredje gang, hvis der kommer flere ledere.) Juniorklyngen har indimellem samlinger om fredagen, som man også er meget velkommen til at deltage i i større eller mindre grad. Derudover er der ledermøder fælles med hele børnekirken eller i de fantastiske teams 1-2 gange halvårligt

Hvis du tænker, at det lige er noget for dig eller har andre spørgsmål, så kontakt Heidi Svendsen
Ved du ikke helt, om det er noget for dig, er du velkommen til at gå med en søndag og se, hvordan det foregår.
Hvis du gerne vil hjælpe og har lyst til at være sammen med børn, men ikke helt har lyst til at stå for en masse indhold, kan man sagtens melde sig til rollen som hjælper.