Christian Callesen: Gud mødte os på lejren

Weekendens lejr var fyldt med godt fællesskab og Guds nærvær. Der var også ord og billeder til kirken.

Tak for en rigtig dejlig lejr i weekenden. Det var skønt at have tid til at snakke med nye og gamle venner. Tid til at lege, lytte, grine og bede.

Jeg havde en oplevelse af, at Gud var til stede på lejren med et mildt og kraftfuld nærvær. Mange snakkede og bad sammen med Sandy og Annette. De nød deres tid i Danmark og følte sig taget godt imod af menigheden. Jeg skulle hilse mange gange fra dem.

Billede til vores menighed

Annette havde et billede til os som kirke. Hun så et stort lys, som var vores menighed. Folk kom til dette lys og bragte lys videre til andre steder. Hun fornemmede også ordet “vækst”.
Billedet vækker genklang hos mig, og jeg fik et lignende billede for seks år siden. Jeg tror, at Gud vil forløse noget nyt i vores kirke.

I løbet af fastetiden har vi i kirken fået ord og billeder, som har drejet sig om “forår” og “en ny tid”.
Jeg er meget taknemlig for at kunne se, at meget nyt spirer frem, at Gud velsigner, og at vi kan gå i Hans løfter.

Et hjerte for andre

Til gudstjenesten på lejren bad vi om, at Gud må røre os og give os hjerte for dem, der går gennem livet uden at kende Gud. Vi bad om, at Helligånden må give os frimodighed til at fortælle, hvordan det er at leve med Gud.
Vi ønsker ikke bare at være en dejlig kirke for os selv. Vi ønsker at være til velsignelse for mange mennesker omkring os.

Et af vores børn sagde om lejren: “Der er kun én dårlig ting ved lejr. Det er, at det kun er én gang om året!”
Måske vi skulle kigge på at holde en mere :-) Der sker så meget godt på en lejr.

Tak til lejrteamet og menigheden for en vidunderlig weekend!

Guds fred,

Valgmenighedspræst Christian Callesen

OBS. Billedet ovenover er fra lejren og skal bruges til SommerOases app for 2018. Er du med på billedet, og bryder dig ikke om at billedet bliver brugt til de formål, så skriv til camilla@byensvalgmenighed.dk