Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Økonomi 2019

Simon Maage

Økonomi 2019

Kære kirkefamilie

I år var det første gang, at vi gav tiende af de økonomiske gaver, som Byens Valgmenighed modtager. Seks forskellige spændende organisationer og projekter har modtaget støtte, og det er en stor glæde for os at være med til at give til andre. Samtidig med at vi som kirke har været gavmilde, har vi oplevet, at Gud har velsignet os rigt, og at økonomien har været i balance året igennem.

Projektansættelse i år

I starten af året fik vi som noget helt nyt en børne- og familiemedarbejder i Byens Valgmenighed. Det har på en særlig måde løftet aktiviteterne for de ca. 75 børn, der er i kirken, og ikke mindst har det hjulpet og motiveret de mange engagerede frivillige. Borgfonden har støttet en 1-årig ansættelse af Heidi Svendsen, og det er vi meget taknemlige for.

Vi løfter økonomien sammen

Nu er det tid til at lægge budgettet for 2019, og derfor har vi brug for, at du oplyser, hvad du vil give i det nye år. Som valgmenighed er vi ikke støttet af staten, så vi hjælper hinanden med at løfte økonomien. Dit tilsagn gør, at vi kan lægge et realistisk budget for det nye år.

Giv dit tilsagn for 2019 her – det tager 2 minutter

Fokus på børn og familier

I Byens Valgmenighed er der mange familier og børn, og her har Heidi gjort en kæmpe forskel. Der er mange flere projekter på tegnebrættet, men fondsmidlerne til ansættelsen udløber i år, så der er brug for, at vi sammen løfter økonomisk, så vi kan fastansætte Heidi og forankre dette vigtige arbejde.

Torstens tjeneste

Vi ønsker også at kunne ansætte Torsten Borbye Nielsen som hjælpepræst i en stilling på 10-20%. Torsten har gennem flere år udfyldt en række præstefunktioner frivilligt, og vi oplever, at vi har voksende brug for hans tilstedeværelse som forkynder, lovsanger og til at drive de mange initiativer, der er rundt om ham.

Behov i 2019

I alt vil disse to ansættelser kræve et ekstra beløb i tilsagn på ca. 170.000 kr.

Mange i kirken giver allerede gavmildt. Og det vigtigste er, at du som en del af Byens Valgmenighed gør op med dig selv og Gud, hvad din gave skal være i 2019.

Giv dit tilsagn for 2019 her – det tager 2 minutter

Har du ikke allerede en fast kortbetaling, kan du oprette den i samme forbindelse.

Med stor taknemmelighed og glæde,

Stefan Poulsen
Menighedsrådsformand

Christian Callesen
Valgmenighedspræst

P.S. Husk, at vi skal have dit tilsagn inden fredag den 2. november.