Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Børn og juniorer

Annie Spratt

Børn og juniorer

Gennem leg, kreativitet, lovsang og bøn, ønsker vi, at børn oplever, at Gud er fantastisk, og at kirken er et sted, hvor alle er velkomne!

Når der er gudstjeneste om formiddagen i Byens Valgmenighed, er der samtidig børnekirke. Vi spiller og synger Børnekirkens kendingsmelodi, inden prædikenen begynder, og herefter går børnene ud i Børnekirken.

Børnene fordeles i tre grupper:

Pixi-kirke (0-4 år)

Her leger vi, hører historier om Jesus og andet sjovt – alt sammen på et niveau, som giver mening for små børn. Der er også altid god tid til at lege med kirkens legetøj.
Børnene deltager sammen med en voksen, som de kender.

ABC-kirke (5 år til 1.klasse)

Leg, undervisning fra Bibelen, bøn, kreative aktiviteter, dialog og relationsdannelse er bare nogle af de ting, som sker i ABC. I ABC møder børnene en leder, som de kender og er trygge ved, og er derfor til Børnekirke uden deres forældre. Forældre er dog naturligvis velkomne, hvis barnet har brug for det.

Juniorklynge (Fra 2. klasse)

Juniorklyngen mødes om søndagen, når der er formiddagsgudstjeneste og en fredag om måneden kl.19.00-20.30.

Teamet bag juniorarbejdet er 8 mennesker, som kan være gode forbilleder for vores børn.
Det er et team, som brænder for, at vores børn får et stærkt socialt sammenhold og lærer Jesus at kende.

Vil du være med til at gøre en forskel?

Børnekirken kan altid bruge flere ledere, som har lyst til at gøre en forskel i vores børns liv.

Kunne du tænke dig at være med, så kontakt Christian Callesen.