Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Dennis, Regin og Gud talkshow

Book talkshowet om to mænds bund ærlige og personlige fortællinger og sange om deres handicap, vandring med Gud og kristne tatoveringer.

Fællesskaber, som har brug for en anderledes og livsbekræftende øjenåbner, bør booke Dennis, Regin og Gud talkshowet.

Om Dennis og Regin

Dennis Knudsen fortæller fantastisk indlevende, ærligt og med humor, selvom han dykker ned i sin hårde barndom, sin kamp med Asperger og sin omvendelse til at følge Jesus.

Regin Samuel Christensen fortæller om sin kamp med en hjernesvulst, kristne tatoveringer og synger sine selvkomponerede kristne sange.

Form og målgruppe

Dennis, Regin og Gud talkshowet varer en time og henvender sig til små og store fællesskaber, unge og ældre, både i private og offentlige sammenhænge.

Talkshowværter er Christian Rønne eller Søren Schønherr Thomsen.

Det koster ikke noget at booke talkshowet, blot transportudgiften, hvis det er nødvendigt. Ellers går al overskud til det diakonale projekt “Night Light” på Vesterbro, som støtter afrikanske kvinder i prostitution.

Skriv til soren@byensvalgmenighed.dk for at booke talkshowet eller for mere information.

Besøg også Dennis, Regin og Gud fælleskabet på Facebook.

Billede fra talkshow til DOK i Husum Kirke

Billede fra Talkshow for Frederiksberg Sind