Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Globalt Projekt

Byens Valgmenighed støtter kampen mod menneskehandel i perioden 2014-2017 med et særligt fokus på prostitution.

Menneskehandel er én af de største udfordringer i verden i dag. Menneskehandel dækker blandt andet over børnearbejde, prostitution, slavearbejde og handel med organer.

Byens Valgmenigheds indsats foregår i Nigeria med en stærk forbindelse til Night Light Café i København.

Safehouse i Nigeria

Nigerianske kvinder bliver lovet en tilværelse i Danmark, hvor de kan tjene penge og muligvis få en uddannelse. Men når de ankommer til Danmark, ender de i en tilværelse med prostitution, tvang og trusler. Hvis de kommer ud af prostitutionen, står de over for store vanskeligheder med at få en normal tilværelse i Nigeria. Risikoen for at ende i prostitution igen er overvældende.

Det globale projekt fokuserer derfor på at åbne et safehouse (sikkert hus) i løbet af foråret 2015. Her kan handlede kvinder, der har truffet det modige valg at forlade prostitution, begynde kampen for et nyt liv.

Læs det nyeste nyhedsbrev om projektet fra vores samarbejdspartner her: GLL news update Feb 12 2016

Media Village Nigeria, som er den primære samarbejdspartner, lejer et hus med plads til 8 kvinder i hovedstaden Abuja. Her bliver kvinderne tilbudt et rehabiliteringsprogram, der igen skal integrere den enkelte kvinde i hendes familie og lokalsamfund. Programmet sætter fokus på kvindens identitet og værdighed, og giver hende værktøjer til læring, udvikling af kompetencer og praktisk erfaring.

Læs mere på www.exit-trafficking.dk

Hjælp kvinderne nu!

Dit bidrag gør en enorm forskel. Et safehouse for 8 kvinder, 1 husmor og 1 vagtordning i 12 måneder koster 147.000 kr. Dertil kommer et engangsbeløb på 23.000 kr. til etablering og indretning.

Støt med éngangsbeløb – også 500 kr. gør en forskel.
Støt med et fast månedligt beløb – fx 400 kr. hver måned og bliv fast tilknyttet kampen mod menneskehandel.

Overfør til Danske Bank, reg.nr. 1551, kontonr. 0010631025
Alle gaver er fradragsberettigede op til 14.800 kr. (opgiv CPR-nummer, hvis du ønsker fradrag).
For at gøre det nemt, kan du tilmelde dig PBS.

Bliv frivillig

Kvinder har mulighed for at være frivillige i Night Light Café på Vesterbro Torv. Caféen har åben onsdag og lørdag nat kl. 24.00-03.00. Kontakt Karin Kjærgaard for mere information på tlf. 4014 3435.

Vær med i forbøn for Night Light Café på Vesterbro Torv og for Safehouse i Nigeria.

Karin Kjærgaard
Projektleder