Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Night Light Café

Nabeel Syed

Night Light Café

Night Light Café er etableret for at møde udenlandske og handlede kvinder i prostitution med værdighed, næstekærlighed og åndelig omsorg.

Brugerne af caféen er udelukkende nigerianske kvinder, hvoraf mange af dem har boet i en periode i Italien og Spanien og kommer derfra. Andre kommer direkte fra Nigeria. Nogle opholder sig længe i Danmark, andre er her få uger eller måneder. Vi møder således ofte nye kvinder både på gaden og i caféen. Vi møder kvinderne i øjenhøjde med rummelighed og respekt for deres kultur og tro. Tilbuddet har menneskelige møde i centrum.

Caféen er åben 2-3 nætter pr. uge i tidsrummet 24-03. Der er typisk 4-5 frivillige på vagt. Vi møder både kvinderne i gadebilledet, hvor vi tilbyder dem noget varmt at drikke. Vi inviterer også kvinderne til at komme ned i caféen og få et helle fra gaden, noget at spise og drikke samt en snak og bøn, hvis de ønsker det. Vi tilbyder workshops i løbet af natten for at skabe aktiviteter og ”noget at være sammen om”. Det er f.eks. smykkeværksted, blomsterbinding og malerværksted. Vi ønsker at sprede håb og lys netop dér, hvor det ellers kan være svært at få øje på.

Natcaféen er et diakonalt projekt, som bygger på kristne grundværdier og har til huse i Eliaskirkens krypt på Vesterbro Torv i København. Projektet er et samarbejde mellem Eliaskirken, Apostelkirken, Vesterbro Sogn, Byens Valgmenighed, København Vineyard, ReGen, Hillsong Church Copenhagen og Kirkernes Integrations Tjeneste.

Hjælp kvinderne

Kvinder har mulighed for at være frivillige i caféen. Kontakt Karin Kjærgaard for mere information på tlf. 4014 3435.

Læs om intromøder mm. på deres Facebook gruppe.

Vær med i forbøn for Night Light Café på Vesterbro Torv og for Safehouse i Nigeria.