Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

David Olkarny

Parforhold

Som par har I altid mulighed for at få en samtale om eksempelvis samliv, tro eller barnløshed.

I Byens Valgmenighed er der løbende forskellige undervisnings- og samtaleforløb for par, herunder førægteskabelige samtaler.

Parforhold

Du og din partner kan altid henvende jer og få en samtale om jer selv og jeres parforhold. Det er op til jer, hvad emnet skal være, og samtalen er fortrolig. Vi kan også henvise jer til professionelle terapeuter, hvis der er behov for det.

Skriv til voksne@byensvalgmenighed.dk

Førægteskabelige samtaler

Førægteskabelige samtaler er et tilbud til jer, der planlægger at skulle giftes. Samtalerne foregår i et privat hjem, hvor I mødes med et vejlederpar i en fortrolig og afslappet atmosfære og taler om en række emner i relation til ægteskabet. Sammen gennemgår I materiale, der strækker sig over syv gange før ægteskabet og én gang efter, I er blevet gift.

For mere information og tilmelding, skriv til voksne@byensvalgmenighed.dk

Ufrivillig barnløshed

Samtaler om ufrivillig barnløshed er et tilbud til jer, der kæmper med at få børn. I Byens Valgmenighed kan I tale med et andet par, som selv har været ufrivilligt barnløse. Uanset om I først lige er blevet klar over, at det måske kan blive svært at få børn, eller om I har stået i processen i flere år, kan I henvende jer.

Skriv et par ord til sjaelesorg@byensvalgmenighed.dk og husk at oplyse et telefonnummer.