Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Sjælesorg

Sjælesorg er et tilbud til dig om en fortrolig samtale med 1-2 personer, som tror på Gud og ønsker at lytte til andre mennesker.

Du kan bringe alle emner op i en sjælesorgssamtale. En samtale kan handle om relationen til Gud, et andet menneske, eller det kan være, at du har brug for bare at blive lyttet til. Det er også altid muligt at blive bedt for.

Der kan være emner, som vi ikke har kompetencerne til at hjælpe dig med. I de tilfælde vil vi tale med dig om, hvilke professionelle samtalepartnere, du kan henvende dig til.
Sjælesørgere i Byens Valgmenighed behandler altid samtaler med fortrolighed og får selv løbende supervision.

Samtalerne er gratis og varer cirka en time.

Skriv et par ord til sjaelesorg@byensvalgmenighed.dk eller ring på telefon 22 42 27 04.

Ufrivillig barnløshed

Samtaler om ufrivillig barnløshed er et tilbud til jer, der kæmper med at få børn.
I Byens Valgmenighed kan I tale med et andet par, som selv har været ufrivilligt barnløse. Uanset om I først lige er blevet klar over, at det måske kan blive svært at få børn, eller om I har stået i processen i flere år, kan I henvende jer. Se også parforhold.

Skriv et par ord til sjaelesorg@byensvalgmenighed.dk og husk at oplyse et telefonnummer.