Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
YogaFaith

YogaFaith er kristen yoga, der har til formål at søge Gud og hans intention med livet gennem yogaens bevægelser.

YOGAFAITH/CROSSYOGA:
Undervisning i yogafaith/crossyoga er til dig der ønsker at blive mere smidig og fleksibel, få styrket din krop og dit sind, få ro og mere balance. Holdene er for alle niveauer og der vil blive guidet til forskellige sværhedsgrader. De øvede tager den fulde poosition eller udvidet mens begynderen tager en lettere form og på den måde bedst styrker sin smidighed og kan føle ro og balance.

TILMELDING:
Tilmeld dig ved at betale og send samtidig en email til elise@yogafaith.dk. Skriv om du ønsker halv eller hel sæson og om du er studerende/ledig eller har job. Du kan betale med MobilePay til 27596303 eller via bankoverførsel: Jyske Bank, reg.nr.: 7590, kontonr.: 0001940181

Sted: Kristuskirken, Baggesensgade 7 på Nørrebro. Lokale vil variere så hold øje med de enkelte fb begivenheder. I januar og februar er vi overvejende i kirkerummet men fra marts vil vi være på 2. sal.
PRIS, HEL SÆSON (12 gange):
540 kr. (studerende og jobsøgende)
720 kr. (alle andre)

PRIS, HALV SÆSON (8 gange):
360 kr. (studerende og jobsøgende)
510 kr. (alle andre)

Sæsonen er fra: 18. jan. 2017 – 31. maj 2017
Du bruger dine klippekort ved at krydse dig af på listen når du ankommer. Alle dine klip er noteret på en liste. Ønsker du at købe flere klip inden sæsonen er slut kan du skrive til mig på mail: elise@yogafaith.dk.

FRAMELDING:
Ved framelding refunderes 50 % af beløbet.
Klippekort kan ikke bruges til andre sæsoner.

MERE INFO:
Vi arbejder både med statiske stillinger i luften og med dynamiske flows. Vi slutter undervisningen i yoga af med en opbyggende og afspændende meditation. Der vil af og til være aromaterapi. Er du allergisk over for dufte så kontakt mig endelig. Du kan se mere om andre hold med andre instruktører, specielle events og retræter på yogafaith.dk eller crossyoga.dk.