Se efterårets tema om Bibelen og reformationen

Ben White

Se efterårets tema om Bibelen og reformationen

500 år efter Luther slog sine teser op på slotskirken i Wittenberg går Byens Valgmenighed i dybden med, hvad det hele handlede om.

I 1517 gjorde Martin Luther på en markant måde opmærksom på sin kritik af den katolske kirkes forvaltning af en række sandheder i kristendommen. En af de vigtigste sandheder, som Martin Luther “genopdagede”, var, at vi er frelst af nåde – og ikke ved de ting, vi gør.

Bibelen og reformationen er overskriften for den kommende tids prædikener – indtil kirkeårets faste begynder i februar. De kommer til at handle om nåden, friheden, frelsen, bibelens betydning, at vi alle er lige for Gud og mange andre vigtige pointer.

Bibelen på ny

De næste måneder vil der altså være rig mulighed for at dykke ned i Bibelens tekster – og måske læse dele af den for første gang? Eller måske læse den hele?

Der findes mange gode redskaber til at komme i gang med at læse i Bibelen. Det kan både være spændende og sjovt, men allervigtigst så former læsningen vores liv og tanker.

Få masser af inspiration her

Se flere arrangementer og fejringer af 500-året for reformationen i København her