Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Aften om forbøn og om at møde åndeligt nysgerrige mennesker

Milada Vigerova

Aften om forbøn og om at møde åndeligt nysgerrige mennesker

Kom og bliv bedre til at forstå de mennesker, du møder, og få frimodighed til at bede med dem og åbne troen for dem.

Mesterens Lys, Bethlehemskirken, Byens Valgmenighed og den Lyttende Kirke står for aftenerne, som indeholder en blanding af undervisning, dialog og praksis.

Temaerne er bl.a.: Mødet med den anden i respekt og åbenhed, hvordan vi lytter bedst, hvordan vi beder med mennesker, bøn om helbredelse og helhed, åbenbaringsgaver i forbønnen mm. Der vil være tid til praksis og bøn, og vi vil bl.a. lære at bede for mennesker om heling af hjertet.

Undervisere: Torsten Borbye Nielsen (missionspræst i I Mesterens Lys og hjælpepræst i Byens Valgmenighed), Thomas Frovin (projektleder i Areopagos) og Bente Lundbak Pihl (leder af Den Lyttende Kirke).

Aftenerne fungerer også som forberedelse til at være medarbejder på I Mesterens Lys’ stand på alternativmesserne (Mystikkens Univers og Krop-Sind-Ånd) og til at være forbeder på den nye månedlige gudstjeneste #aabenhimmel, som begynder til september.

Alle interesserede er velkomne.

Tilmelding til tbn@areopagos.dk

Torsten Borbye Nielsen
Frivillig hjælpepræst og ansvarlig for lovsang

torsten@byensvalgmenighed.dk

Torsten er gift med Helene og sammen har de 2 børn og 3 plejebørn. Han har i mange år arbejdet som præst, kirkemusiker, koncertguitarist og komponist og har udgivet en lang række CDer, bl.a. flere med musik som hjælp til bøn, meditation og helbredelse. Torsten har en deltidsansættelse i I Mesterens Lys, som er engageret i at bygge bro mellem kirken og åndeligt nysgerrige mennesker. Han leder klyngen Nautilus, et fællesskab med base i hjemmet i Brønshøj.