Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Alpha

Alpha

Alle skal have mulighed for at udforske den kristne tro, stille spørgsmål og komme med deres synspunkter. Uanset hvor man kommer fra.

Alpha er en række aftener, hvor vi udforsker kristen tro. Hver aften undersøger et nyt spørgsmål om troen – og sætter gang i samtalen. Alpha bliver arrangeret over hele verden og alle er velkomne. Det bliver arrangeret i caféer, kirker, universiteter, hjem og mange andre steder. Ikke to Alpha-kurser er ens, men de har som regel tre ting til fælles: Mad, et oplæg og spændende samtaler.

Alpha løber over 10 gange og en halv weekend. De tre første aftener er alle velkomne til at tjekke det ud, så kom med – og tag gerne en ven med :-)

Tilmeld dig herunder.

Kontaktpersoner

Christian Callesen
Valgmenighedspræst

christian@byensvalgmenighed.dk
Tlf.: 2624 2900
Læs mere

Jeg er uddannet teolog fra Aarhus Universitet i 2008 og har været præst i Byens Valgmenighed siden 2011. Jeg er gift med Maria Callesen, er far til fire og bor i Bagsværd.
Min største glæde er at se folk blive frie og udvikle det potentiale, som Gud har lagt i dem. Jeg synes, det er spændende at arbejde med, hvordan vi er Jesu' disciple og lever i mission i vores hverdag.

Jeg er med i KirkePlanterNets (KPN) bestyrelse, i Dansk Oases præstenetværk samt i Nørrebro Provstis præstefællesskab.

Oplysninger

  • Kontakt info:
    Bess Serner-Pedersen
    bess@serner.dk
  • Datoer:
  • Sted:
    Bethlehemskirken
  • Kategori: