Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Alpha-weekend

Vi mener at alle skal have mulighed for at udforske den kristne tro, stille spørgsmål og komme med deres synspunkter. Uanset hvor de kommer fra.

Alpha er en række aftener, hvor vi udforsker kristen tro. Hver aften undersøger et nyt spørgsmål om troen – og sætter gang i samtalen. Alpha bliver arrangeret over hele verden og alle er velkomne. Det bliver arrangeret i caféer, kirker, universiteter, hjem og mange andre steder. Ikke to Alpha-kurser er ens, men de har som regel tre ting til fælles: Mad, et oplæg og spændende samtaler.

Alpha-weekenden varer fra fredag den 25. maj til den 26. maj og er en del af Alpha-kurset.

Kontaktpersoner

Christian Callesen
Valgmenighedspræst

christian@byensvalgmenighed.dk
Tlf.: 2624 2900
Læs mere

Jeg er uddannet teolog fra Aarhus Universitet i 2008 og har været præst i Byens Valgmenighed siden 2011. Jeg er gift med Maria Callesen, er far til fire og bor i Bagsværd.
Min største glæde er at se folk blive frie og udvikle det potentiale, som Gud har lagt i dem. Jeg synes, det er spændende at arbejde med, hvordan vi er Jesu' disciple og lever i mission i vores hverdag.

Jeg er med i KirkePlanterNets (KPN) bestyrelse, i Advisory Board for Indsats mod Menneskehandel i Danmark og Nigeria, i Dansk Oases præstenetværk samt i Nørrebro Provstis præstefællesskab.

Oplysninger