Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Askeonsdagsgudstjeneste med Regen

Askeonsdagsgudstjenesten indleder fastetiden, som i kirken er en fysisk og åndelig forberedelse til påsketiden.

Det er en gudstjeneste med fokus på nærvær, refleksion og menneskets skrøbelighed.

Få inspiration til, hvordan du kan afholde fasten

Christian Callesen
Valgmenighedspræst

christian@byensvalgmenighed.dk

Jeg er uddannet teolog fra Aarhus Universitet i 2008 og har været præst i Byens Valgmenighed siden 2011. Jeg er gift med Maria Callesen, er far til fire og bor i Bagsværd.
Min største glæde er at se folk blive frie og udvikle det potentiale, som Gud har lagt i dem. Jeg synes, det er spændende at arbejde med, hvordan vi er Jesu' disciple og lever i mission i vores hverdag.
Noget af det, der former mig som præst, er mit medlemsskab i The Order of Mission, 3DM, Timothy Keller og fællesskabet med andre præster i Dansk Oase.

Oplysninger