Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Bøn i Rundkirken i Islev

Bøn i Rundkirken i Islev

Byens Valgmenighed har fået mulighed for at bruge et kirkerum i Islev til events. OBS: Bøn er indtil videre hos Stefan og Maria Poulsen, Sømosevej 15 i Skovlunde.

I den næste tid er der bøn i Ungdomsbyens Kirke “Rundkirken” i Islev de søndag aftener, hvor Byens Valgmenighed ikke har gudstjeneste.

Byens Valgmenighed har fået mulighed for at bruge den smukke bygning til events.

“Vi tror, at vi skal gøre noget, som kan være med til at formidle evangeliet til børn og voksne. Men vi ved ikke, hvordan det skal se ud, så derfor begynder vi med at bede for stedet og lytte til Gud,” forklarer valgmenighedspræst Christian Callesen

Alle er velkomne i kirken kl. 20.00 til 21.00.

Kontaktpersoner

Christian Callesen
Valgmenighedspræst

christian@byensvalgmenighed.dk
Tlf.: 2624 2900
Læs mere

Jeg er uddannet teolog fra Aarhus Universitet i 2008 og har været præst i Byens Valgmenighed siden 2011. Jeg er gift med Maria Callesen, er far til fire og bor i Bagsværd.
Min største glæde er at se folk blive frie og udvikle det potentiale, som Gud har lagt i dem. Jeg synes, det er spændende at arbejde med, hvordan vi er Jesu' disciple og lever i mission i vores hverdag.

Jeg er med i KirkePlanterNets (KPN) bestyrelse, i Advisory Board for Indsats mod Menneskehandel i Danmark og Nigeria, i Dansk Oases præstenetværk samt i Nørrebro Provstis præstefællesskab.

Oplysninger