Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Sådan får vi en velkommen-kultur i kirken

Jon Tyson

Sådan får vi en velkommen-kultur i kirken

Service pastor Patrick Vestergaard fra Hillsong og præst Martin Walsøe fra Vineyard deler deres erfaringer.

Velkommen til en skøn aften, hvor vi får besøg fra kirkerne Hillsong Copenhagen og København Vineyard, som fortæller om, hvordan de skaber en kultur, hvor man føler sig velkommen.

Vi begynder med aftensmad og en snak om, hvordan det går i Byens Valgmenighed med at have en kultur, hvor man føler sig velkommen. Patrick Vestergaard, som sammen med sin hustru, er service pastor i Hillsong Copenhagen og Martin Walsøe, der er præst i Vineyard i København, fortæller om, hvordan de gør.

Herefter taler vi om, hvordan vi gør Byens Valgmenighed til et endnu bedre sted at komme på besøg og blive en del af fællesskabet. Og så er der ikke mindst tid til lovsang og bøn.

 

Kontaktpersoner

Christian Callesen
Valgmenighedspræst

christian@byensvalgmenighed.dk
Tlf.: 2624 2900
Læs mere

Jeg er uddannet teolog fra Aarhus Universitet i 2008 og har været præst i Byens Valgmenighed siden 2011. Jeg er gift med Maria Callesen, er far til fire og bor i Bagsværd.
Min største glæde er at se folk blive frie og udvikle det potentiale, som Gud har lagt i dem. Jeg synes, det er spændende at arbejde med, hvordan vi er Jesu' disciple og lever i mission i vores hverdag.

Jeg er med i KirkePlanterNets (KPN) bestyrelse, i Dansk Oases præstenetværk samt i Nørrebro Provstis præstefællesskab.

Oplysninger