Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Forstå din Bibel – på 6 aftener

Jonathan Simcoe

Forstå din Bibel – på 6 aftener

Flere af os vil gerne læse længere passager i Bibelen, så det ikke kun bliver enkelte vers i ny og næ. Det vil vi gøre noget ved - sammen!

I løbet af det næste halve år vil der i Byens Valgmenighed være 6 samlinger med fokus på Bibelen. Mellem samlingerne vil vi hver især læse i Bibelen, og til samlingerne vil vi diskutere det læste samt få input til de næste tekster.

Valgmenighedspræst Christian Callesen underviser hver gang, og der vil være masser af tid til diskussioner og spørgsmål i en afslappet atmosfære.

Til februar har vi læst 15 af Bibelens 66 bøger, diskuteret teksterne og er blevet meget klogere og måske endda forandrede?

23. august: Intro til bibellæsning. (Café Grace fejrer 5 års fødselsdag med fest foran kirken. Parkering kan derfor ikke ske foran kirken)

Denne aften giver Christian Callesen en intro til fire røde tråde, der løber gennem hele Bibelen.

Hovedinspirationen kommer fra N. T. Wrights undervisning ”How God Became King”
Hør gerne hans fantastiske podcast ”Resurrection and the Future World” inden aftenen.

27. september: 1. Mosebog og 2. Mosebog.

1. november: Daniels bog, Johannesevangeliet.

6. december: Lukasevangeliet, Apostlenes Gerninger.

10. januar 2018: Romerbrevet, Efeserbrevet, Filipperbrevet, Galaterbrevet.

7. februar 2018: Hebræerbrevet, Jakobsbrev, 1. Petersbrev, 1. Johannesbrev, Johannes Åbenbaring.

Sæt god tid af i løbet af måneden, lav en kop kaffe og nyd den sammen med Guds ord.

Tip: Få evt. fat på en læsevenlig udgave af Bibelen på hverdagsdansk. Den er nemmere at forstå og lettere at læse. Det kan være er en fordel, når man læser lange passager ad gangen.

Christian Callesen
Valgmenighedspræst

christian@byensvalgmenighed.dk

Jeg er uddannet teolog fra Aarhus Universitet i 2008 og har været præst i Byens Valgmenighed siden 2011. Jeg er gift med Maria Callesen, er far til fire og bor i Bagsværd.
Min største glæde er at se folk blive frie og udvikle det potentiale, som Gud har lagt i dem. Jeg synes, det er spændende at arbejde med, hvordan vi er Jesu' disciple og lever i mission i vores hverdag.
Noget af det, der former mig som præst, er mit medlemsskab i The Order of Mission, 3DM, Timothy Keller og fællesskabet med andre præster i Dansk Oase.

Oplysninger