Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Himmelsk lovsangsfest

Jesper Lieberkind-Jacobsen og Kristian Elhøj leder bandet.

Søndag d. 8. april inviterer Regen/Kristuskirken alle til en fantastisk lovsangsaften, hvor vi får besøg af et fabelagtigt lovsangsband, som er sammensat af folk fra mange forskellige kirker og dele af landet.

Jesper Lieberkind-Jacobsen (bl.a. kendt fra Stille Stunder) og Kristian Elhøj vil lede bandet og os denne aften.
Uanset om du er en del af Regen/Kristuskirken eller kommer et andet sted, skal du da helt sikkert være med denne aften, hvor vi til tonerne af lækker musik vil blive ledt ind i Guds nærvær.

Dørene åbner allerede kl. 18.30 og bandet går på kl 19, og når den sidste sang er sunget, er alle velkomne til cafehygge i menighedssalen.

Oplysninger