Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Juniorklynge

Annie Spratt

Juniorklynge

Juniorklynge er for alle børn fra 2. klasse og opad der vil være med i et fedt fællesskab med fokus på Jesus.

Juniorklyngen mødes om søndagen, når der er formiddagsgudstjeneste og en fredag om måneden kl.19.00-20.30. Husk at tjekke Juniorklyngens facebookgruppe for aftenens program

Teamet bag juniorarbejdet består af unge, engagerede mennesker, som kan være gode forbilleder for juniorerne. Det er et team, som brænder for, at børnene får et stærkt socialt sammenhold og lærer Jesus at kende.

Christian Callesen
Valgmenighedspræst

christian@byensvalgmenighed.dk

Jeg er uddannet teolog fra Aarhus Universitet i 2008 og har været præst i Byens Valgmenighed siden 2011. Jeg er gift med Maria Callesen, er far til fire og bor i Bagsværd.
Min største glæde er at se folk blive frie og udvikle det potentiale, som Gud har lagt i dem. Jeg synes, det er spændende at arbejde med, hvordan vi er Jesu' disciple og lever i mission i vores hverdag.
Noget af det, der former mig som præst, er mit medlemsskab i The Order of Mission, 3DM, Timothy Keller og fællesskabet med andre præster i Dansk Oase.