Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Klyngebrunch

Søndag d. 7 januar mødes vi til fællesskabssøndag over en lækker brunch. Vi vil snakke, have den sædvanelige taknemlighedsrunde og synge et par sange. Det er for alle der har lyst, så tag endelig din veninde eller ven med. Vi ses!

Bemærk: Brunchen er sammenskudsbrunch, så marker på listen, hvad du har lyst til at tage med. :-)

English:
on Sunday the 7th of January we are meeting up for a delicious brunch. We talk, share what we are thankful for and sing a couple of songs. This event is for everyone who is interested, so feel free to bring your friend or co-students. See you.

Notice: everyone is bringing a dish for the brunch, so mark on the list, what you’ll like to bring.

Hvad er klokkeklyngen?
Klokkeklyngen er et åbent fællesskab for unge i København. Vi er tilknyttet Byens Valgmenighed, og mødes første mandag og tredje søndag i måneden til hygge og fællesskab. Vi mødes som regel i klokketårnet i St. Augustins Kirke på Jagtvej 183
Vi løfter klyngen i fællesskab, og derfor er der også mulighed for, at alle kan byde ind. Herunder er en oversigt over hvilke dage vi mødes. Har du lyst at stå for en mandag eller søndag kan du skrive dig på sammen med en eller to andre herunder.
Hvad vi laver sammen af aktiviteter er op til dig, men da vi ønsker at have Gud som centrum i vores fællesskab, vil vi gerne have en bøn og en form for åndeligt input (andagt, lovsang mv.) som en fast del af programmet.

Oplysninger