Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Kreativt team - kom og vær med!

Amaury Salas

Kreativt team - kom og vær med!

Brænder du for at lave gudstjenester, der spiller på alle sanser? Gudstjenester hvor man går hjem en oplevelse rigere?

Hvert år har Byens Valgmenighed en række gudstjenester, som bliver afholdt sammen med Regen Flere af disser trænger til kreativt fokus. Derfor vil vi gerne lave et team af folk fra Byens Valgmenighed og Regen, der kan planlægge og afvikle disse gudstjenester.

Det er gudstjenester som De ni læsninger, Askeonsdag, Langfredag og Store Bededag.

Mandag den 9. okt. vil vi gerne invitere alle fra Regen og Byens Valgmenighed, som gerne vil være med på sådan et team til et møde.

På teamet, som Benjamin Abana vil lede, er der brug for alle slags mennesker. Der er brug for folk, der tænker kreativt, folk der selv laver kunst, folk der er praktisk begavede, folk med sans for administration og projektstyring. Det vigtigste er, at du ønsker at være med til at formidle Bibelens budskab på kreative måder til gudstjenester.

Christian Callesen
Valgmenighedspræst

christian@byensvalgmenighed.dk

Jeg er uddannet teolog fra Aarhus Universitet i 2008 og har været præst i Byens Valgmenighed siden 2011. Jeg er gift med Maria Callesen, er far til fire og bor i Bagsværd.
Min største glæde er at se folk blive frie og udvikle det potentiale, som Gud har lagt i dem. Jeg synes, det er spændende at arbejde med, hvordan vi er Jesu' disciple og lever i mission i vores hverdag.
Noget af det, der former mig som præst, er mit medlemsskab i The Order of Mission, 3DM, Timothy Keller og fællesskabet med andre præster i Dansk Oase.

Oplysninger