Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Påskesøndagsgudstjeneste med Regen

Mari Helin Tuominen

Påskesøndagsgudstjeneste med Regen

Du er hjerteligt velkommen uanset alder, livssituation og overbevisning.

Gudstjenesten foregår i en afslappet atmosfære, og der er lovsang med rytmisk musik og nadver. Vi er glade for at få gæster, og du er velkommen til at møde op og deltage på det niveau, der passer dig.

Denne gudstjeneste bliver arrangeret i samarbejde med Regen

Under prædikenen er der børnekirke for børn i alderen 0 til 13 år. Børn fra 0 til 4 år skal ledsages af en voksen. Husk udetøj til børnene, da de ofte går hen på legepladsen bag kirken.

Der er formiddagsgudstjeneste 2., 4. og 5. søndag i måneden.

1. og 3. søndag i måneden mødes vi i mellemstore fællesskaber forskellige steder i hele København.

Prædikant:

Parkering: Der er i begrænset omfang mulighed for at parkere på kirkens p-plads. Læg gerne dit telefonnummer i forruden, hvis du holder foran andre biler.

Christian Callesen
Valgmenighedspræst

christian@byensvalgmenighed.dk

Jeg er uddannet teolog fra Aarhus Universitet i 2008 og har været præst i Byens Valgmenighed siden 2011. Jeg er gift med Maria Callesen, er far til fire og bor i Bagsværd.
Min største glæde er at se folk blive frie og udvikle det potentiale, som Gud har lagt i dem. Jeg synes, det er spændende at arbejde med, hvordan vi er Jesu' disciple og lever i mission i vores hverdag.

Jeg er med i KirkePlanterNets (KPN) bestyrelse, i Dansk Oases præstenetværk samt i Nørrebro Provstis præstefællesskab.

Oplysninger