Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Pizza-party

Evelyn

Pizza-party

Efter gudstjenesterne i august og september gør vi noget ekstra for at byde nye og hinanden velkomne. Derfor er der pizza i menighedssalen efter gudstjenesten.

Efter sommerferien dukker der ofte nye folk og besøgende op til gudstjenesterne i Byens Valgmenighed, og vi vil gerne gøre vores bedste for, at alle føler sig velkomne. Derfor vil der bl.a. være fælles pizza-frokost i menighedssalen efter gudstjenesten.

Pizzaerne er bestilt udefra, så man kan købe de slices, man har lyst til. Det er skønt, hvis så mange som muligt kan være med. Det er en super god mulighed for at hilse på nye eller folk, som man ikke kender så godt.

Der er pizza-party efter gudstjenesterne søndag den 26. august, 9. september og 23. september.

Velbekomme!

Maria Callesen
Sekretariatsleder

kontakt@byensvalgmenighed.dk

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet med kommunikation og journalistik i flere år. Nu har jeg fået mulighed for at bruge mine evner i Byens Valgmenighed, og det er jeg taknemlig for. Jeg voksede op i en frikirke i Græsted, men har fundet mit hjem i den karismatiske del af folkekirken. Jeg er gift med Christian Callesen, og vi bor i Bagsværd med vores fire børn. Som sekretariatsleder i Byens Valgmenighed har jeg en ansættelse på 21 timer ugentligt.