Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Retrætedag i stilhed

Ben White

Retrætedag i stilhed

Det er afgørende, at vi har rytmer, hvor vi kommer ned i gear og tæt på Gud. Det gør vi denne dag sammen med Regen.

Hvornår slapper du af og er stille med Gud?

For de fleste af os er det ikke så tit, som vi kunne ønsker os.

For alle er det vigtigt at slappe af komme ned i gear og blive stille. Vores egen vandring og andres vandring påvirkes af, om vi kommer ned i gear og tæt med Gud eller ej.

Hans Erik Friberg fra Klostergården vil sammen med folk på klosteret sørge for mad og forplejning til os. Det vil sige, at du er fri til at være sammen med Gud.

Under retræten vil der være mulighed for at deltage i tidebønner, få en samtale, læse i bibelen, gå ture osv. Fokus i det hele er, at du skal være sammen med Gud og lytte til ham.

9.00: velkomst med kaffe og croissant.
– Lidt om Klostergaarden.
– Lidt  om retræte
9.30: Tidebøn. Herefter går vi ind i stilheden.
12.00: Tidebøn
12.30: Frokost i stilhed
15.00: Tidebøn
15.30: Kaffe i stilhed
18.00: Tidebøn. Herefter går vi ud af stilheden
18.30: Middag i munterhed og samtale :-)
20.00: Farvel

Tilmeld dig herunder. Prisen er kun 150 kr. for hele dagen. Der er et begrænset pladser, så det er efter først til mølle.

Christian Callesen
Valgmenighedspræst

christian@byensvalgmenighed.dk

Jeg er uddannet teolog fra Aarhus Universitet i 2008 og har været præst i Byens Valgmenighed siden 2011. Jeg er gift med Maria Callesen, er far til fire og bor i Bagsværd.
Min største glæde er at se folk blive frie og udvikle det potentiale, som Gud har lagt i dem. Jeg synes, det er spændende at arbejde med, hvordan vi er Jesu' disciple og lever i mission i vores hverdag.

Jeg er med i KirkePlanterNets (KPN) bestyrelse, i Dansk Oases præstenetværk samt i Nørrebro Provstis præstefællesskab.