Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Sommerfest på præstegården

Pineapple Supply Co.

Sommerfest på præstegården

Velkommen til årets hyggeligste sommerfest i Bagsværd for hele Byens Valgmenighed.

Kl. 12.00 er der sommerhygge hos valgmenighedspræst Christian Callesen og familie på Hanehøj 64, 2880 Bagsværd.
Bordene er gjort klar, og grillen er tændt, så tag din mad med (og gerne lidt ekstra til at dele ud af) og vær sammen med nye og gamle venner.

Alle er velkomne, og vi glæder os til at se dig!

Christian Callesen
Valgmenighedspræst

christian@byensvalgmenighed.dk

Jeg er uddannet teolog fra Aarhus Universitet i 2008 og har været præst i Byens Valgmenighed siden 2011. Jeg er gift med Maria Callesen, er far til fire og bor i Bagsværd.
Min største glæde er at se folk blive frie og udvikle det potentiale, som Gud har lagt i dem. Jeg synes, det er spændende at arbejde med, hvordan vi er Jesu' disciple og lever i mission i vores hverdag.

Jeg er med i KirkePlanterNets (KPN) bestyrelse, i Dansk Oases præstenetværk samt i Nørrebro Provstis præstefællesskab.

Oplysninger