Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Sommergudstjeneste med Regen

Caju Gomes

Sommergudstjeneste med Regen

Velkommen til en kort og festlig sommergudstjeneste, hvor alle kan være med.

Gudstjenesten foregår i en afslappet atmosfære, og der er lovsang med rytmisk musik og nadver. Vi er glade for at få gæster, og du er velkommen til at møde op og deltage på det niveau, der passer dig.

Sommergudstjenesterne bliver afholdt i samarbejde med Regen/Kristuskirken

Parkering: Der er i begrænset omfang mulighed for at parkere på kirkens p-plads. Læg gerne dit telefonnummer i forruden, hvis du holder foran andre biler.

Christian Callesen
Valgmenighedspræst

christian@byensvalgmenighed.dk

Jeg er uddannet teolog fra Aarhus Universitet i 2008 og har været præst i Byens Valgmenighed siden 2011. Jeg er gift med Maria Callesen, er far til fire og bor i Bagsværd.
Min største glæde er at se folk blive frie og udvikle det potentiale, som Gud har lagt i dem. Jeg synes, det er spændende at arbejde med, hvordan vi er Jesu' disciple og lever i mission i vores hverdag.

Jeg er med i KirkePlanterNets (KPN) bestyrelse, i Dansk Oases præstenetværk samt i Nørrebro Provstis præstefællesskab.

Oplysninger