Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Kom med på SommerOase 2018

SommerOase (2017)

Kom med på SommerOase 2018

Velkommen til en fantastisk lejr for kirker fra hele Danmark - i år står Byens Valgmenighed for den fælles søndagsgudstjeneste!

En almindelig dag på SommerOase rummer mange muligheder og aldersmålrettede spor. Du kan opleve fede aktiviteter, inspirerende undervisning, tid til fordybelse og lovsang.

I år tager vi hul på 3. del af vores 3 års tema ”Genopdag reformationen,” og i løbet af ugen skal vi genopdage troen. Men i stedet for at forsøge at tage temperaturen på vores egen tro, vil vi kigge opad sammen.

For vi genopdager ikke troen ved at se på den i sig selv. Det ville være det samme som at forsøge at forstå forelskelsen i en kæreste eller ægtefælle, ved at se på forelskelsen selv. Vi kan tydeligst mærke forelskelsen, når vi ser på den, vi elsker. Det er på samme måde med troen. Vi kan ikke sætte den under lup, men når vi ser på Jesus, mærker vi troen rumstere indeni os.

Dette års bibeltimer tager udgangspunkt i en gennemgang af Romerbrevet, som indledes allerede søndag aften. Gudstjenesten samt de øvrige aftner tager fat på ”jeg er” ordene, som Jesus bruger om sig selv. Ved at undersøge hvem Jesus er gennem ”jeg er” ordene, og hvad Gud gør for os gennem Romerbrevet, vil vi mærke, hvordan troen får nyt liv i os.

Tilmeld dig SommerOase her

Byens Valgmenighed har fællesspisning om aftenen i et fælles telt. Det er altid superhyggeligt, og en god måde at møde hinanden på. Vi giver besked, når det er muligt at tilmelde sig spisningen.

Christian Callesen
Valgmenighedspræst

christian@byensvalgmenighed.dk

Jeg er uddannet teolog fra Aarhus Universitet i 2008 og har været præst i Byens Valgmenighed siden 2011. Jeg er gift med Maria Callesen, er far til fire og bor i Bagsværd.
Min største glæde er at se folk blive frie og udvikle det potentiale, som Gud har lagt i dem. Jeg synes, det er spændende at arbejde med, hvordan vi er Jesu' disciple og lever i mission i vores hverdag.

Jeg er med i KirkePlanterNets (KPN) bestyrelse, i Dansk Oases præstenetværk samt i Nørrebro Provstis præstefællesskab.