Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedForrige indlæg:
Få større fradrag som medlem af Byens Valgmenighed

Helena Lopes

Få større fradrag som medlem af Byens Valgmenighed

Er du medlem af Byens Valgmenighed, har du fremover mulighed for at få skattefradrag, hvis du deltager i kirkelige kurser eller konferencer.

Deltager du på et kursus eller en konference, der er relevant for din tjeneste i kirken, kan du få skattefradrag for et beløb, der svarer til dine udgifter for deltagergebyr, transport og diæt.

Betingelser

Begivenheden skal foregå udenbys, og rejsen vare i mindst 24 timer, så du ikke kan overnatte hjemme.
Det er nødvendigt, at du inden din deltagelse henvender dig til sekretariatslederen på kontakt@byensvalgmenighed.dk for at afklare, om denne ordning kan anvendes.
Du kan få skattefradrag, fordi vi behandler dine økonomiske udgifter som en gave, du har givet til kirken. Derfor skal det også være et kursus eller en konference med et tydeligt kristent indhold, der er relevant for din tjeneste i kirken.
Har du et deltagergebyr, skal dokumentation for dette vedhæftes.

Har du ikke haft udgifter til overnatning, transport og/eller kost, kan du ikke få diæter for dem.

Du skal være medlem af Byens Valgmenighed for at have mulighed for at bruge denne ordning.

Medlemskab

Når du er medlem, er du med til at styrke os som valgmenighed. Det er kun medlemmer, der har stemmeret på årsmøder, så meld dig ind, hvis din stemme skal tælle.
Byens Valgmenighed skal have medlemmer for at kunne give skattefradrag for økonomiske gaver. Vær derfor med til at sikre, at vi kan gøre det, ved at blive medlem.

Overvejer du at blive medlem? Så skriv til kontakt@byensvalgmenighed.dk

Vil du gerne vide lidt mere om Byens Valgmenighed først? Så tag med til “Byens-hvad-for-noget” den 3. oktober.