Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

BVM Brønshøj: Nautilus

Logo_Nautilus

Nautilus er en del af Byens Valgmenighed. Vi har hentet vores navn fra en urgammel dyreart, en forunderlig skabning, som bliver ved at vokse igennem hele sit liv, i stadig større cirkler ud fra dens centrum. Et dejligt billede på den stadige vækst, som vi er skabt til at være i, både som enkeltpersoner og som fællesskab. Et liv, der er forankret i Kristus og leves indefra og ud – hvor Helligånden former og forvandler os og skaber liv og vækst, som kommer til udtryk i vores hverdag.

Vi vil gerne være hinandens medvandrere og hjælpe hinanden til at vokse og blive alt det, som Gud har skabt os til at være. Og vi vil gerne være et åbent og inkluderende fællesskab, en udvidet familie, hvor nye kan føle sig velkommen. Vi drømmer om, at klyngen må være et sted for alle, som gerne vil erfare Guds kærlighed og give den videre.

Vores fællesskab bæres af 3 søjler:

1. Fællesskabssøndag hvor vi spiser sammen, og hvor det er let at invitere vores venner med.

2. Mindre grupper hvor vi støtter og udfordrer hinanden, lytter til Gud sammen og bl.a. laver dét, vi kalder Åndelig vejledning i grupper

3. Meditative gudstjenester, som er åbne for alle, og hvor mennesker kan få mulighed for at finde fred og fordybelse og møde Gud

Kalender efterår 2014

Sø 17/8 kl.11 Klynge med fælles frokost hos Helene og Torsten, Merløsevej 38, 2700 Brønshøj

Sø 31/8 kl.11 (Ekstra) Klynge med fælles frokost hos Helene og Torsten, Merløsevej 38, 2700 Brønshøj. (OBS: Michael Miller fra kirken Upper Room i USA besøger os. Glæd jer, han er en meget spændende mand!)

Sø 21/9 kl.11 Klynge med fælles frokost hos Helene og Torsten, Merløsevej 38, 2700 Brønshøj

Sø 19/10 kl.11 Klynge med fælles frokost hos Helene og Torsten, Merløsevej 38, 2700 Brønshøj

Fre-sø 24-26/10 Retræte for klyngen på Magleås kloster i Birkerød. Mere info følger. Begrænset plads – først til mølle…

Lø 15/11 Årsfest i Byens Valgmenighed

Sø 16/11 kl.11 Klynge med fælles frokost hos Helene og Torsten, Merløsevej 38, 2700 Brønshøj

Sø 14/12 kl.11 Klynge med fælles frokost hos Helene og Torsten, Merløsevej 38, 2700 Brønshøj

Til klyngefrokosterne tager vi hver især noget med til det fælles bord. Vi glæder os til at se jer!

Se desuden alle vores gudstjenester på kalenderen på www.byensvalgmenighed.dk

Hvis du vil følge med på Facebook, så anmod om at blive medlem af gruppen: https://www.facebook.com/groups/286370191514167/

Nautilus ledes af Torsten Borbye Nielsen og Helene Holm Nielsen.

Kontakt: torsten@byensvalgmenighed.dk / Torsten: tlf: 25369398. Helene: 60157879