Flere økonomiske ønsker bliver opfyldt i 2018

Maja Petric

Flere økonomiske ønsker bliver opfyldt i 2018

I 2018 kommer Byens Valgmenighed til at give tiende og ansætte Heidi Svendsen som børnemedarbejder.

“Byens Valgmenighed er en gavmild kirke, og i menighedsrådet er vi vildt taknemlige. Et stort tak til alle, som er med til at løfte med. Vi samler penge ind, fordi vi ønsker at se Guds rige vokse i København. Lad os blive ved med at give til andre og bede om, at Guds rige må vokse,” siger Stefan Poulsen, som er nyudnævnt formand for menighedsrådet

I 2018 vil Byens Valgmenighed give tiende, og det er et beløb på ca. 100.000 kr. På forårsmødet den 16. marts 2018 vil det blive drøftet, hvad pengene konkret skal gå til.

Byens Valgmenighed vil modtage 140.000 kr. fra en fond, hvis kirken selv kan skaffe 40.000 kr. til en børnemedarbejder på deltid. Det er lykkedes. Heidi Svendsen er i forvejen frivillig børnekirkeleder og bliver ansat i stillingen, der løber i hele 2018.

“Vi ser med stor glæde frem til at have Heidi ansat og glæder os til at se, hvad Gud har for hende og Byens Valgmenighed i det nye år,” siger valgmenighedspræst Christian Callesen.

Derudover har det kunnet lade sig gøre at hæve sekretariatslederstillingen med knapt 10 timer om måneden.

Menighedsrådet ønskede også at løfte det karismatiske område økonomisk, men det var der desværre ikke økonomi til.

Hvis du vil læse mere om de økonomiske prioriteringer, kan du finde referatet fra årsmødet 2017 her