Forældreoplæg i efteråret, høstgudstjeneste og nyt familieteam

Kirkens børne- og familiemedarbejder ser tilbage på et travlt forår og et spændende efterår.

Så er der lige lidt nyt fra børne- og familiemedarbejderen:

Nu er der gået et halvt år på kontoret. Og jeg trives så godt. Jeg når bare ikke alt det, jeg gerne
ville, men det gælder om at glæde sig over det, man så når:-)

Og hvad er det så jeg har nået? Her er et lille indblik i det, jeg kigger tilbage på med stor
taknemlighed:

• Har holdt “Festlig Fælles Fastelavnsgudstjeneste” sammen med hele menigheden.
• Har fået købt Bibler til Juniorklyngen og “Bibel med Nøglevers” til ABC.
• Har startet netværk omkring arbejdet med familier i kirken med 10 andre kirker i
Københavnsområdet.
• Har været med i planlægning af menighedslejr.
• Har startet fagter op til gudstjenesten.
• Har lavet et familie-team med Birgitte Kofod-Svendsen, Signe Munk Larsen og Pernille Kjer.
Det er et fantastisk team, der sammen skal tænke tanker for, hvad vi i Byens Valgmenighed kan gøre for familierne i vores menighed.
• Løbende kontakt med Byens Valgmenigheds fantastiske børneledere om stort og småt.
• Deltagelse i forskellige workshops og inspirationsdage.
• …og så alt det løse og mere eller mindre forudsete.

Og hvad kan I så forvente, at der kommer i det næste halve år…
• Fælles forældre- og børnelederaften om børns åndelige udvikling og om at bygge bro
mellem kirke og hjem.
• Forløb med forældre i kirken over 7 uger med videooplæg af Rachel Turner.
• Taknemligheds-/høst-gudstjeneste i september.
• Og hvad Gud ellers lige finder på.

Jeg glæder mig til SommerOase, hvor jeg som ansat i BUO (Børne- og UngdomsOase) også skal på WorkCamp og derudover er at finde en del på Baby- Mini- og BørneOase.

Kontakt mig meget gerne, hvis du har lyst til at være frivillig sammen med alle børnene.

Jeg ser frem til det næste halve år i vores skønne kirke.

Kærlig hilsen Heidi