Forstå din Bibel – på 6 aftener

Jonathan Simcoe

Forstå din Bibel – på 6 aftener

Flere af os vil gerne læse længere passager i Bibelen, så det ikke kun bliver enkelte vers i ny og næ. Det vil vi gøre noget ved - sammen!

I løbet af det næste halve år vil der i Byens Valgmenighed være 6 samlinger med fokus på Bibelen. Mellem samlingerne vil vi hver især læse i Bibelen, og til samlingerne vil vi diskutere det læste samt få input til de næste tekster.

Valgmenighedspræst Christian Callesen underviser hver gang, og der vil være masser af tid til diskussioner og spørgsmål i en afslappet atmosfære.

Til februar har vi læst 15 af Bibelens 66 bøger, diskuteret teksterne og er blevet meget klogere og måske endda forandrede?

Samlingerne er kl. 20.00 – 22.00 i Kristuskirken.

23. august

Intro til bibellæsning. (Café Grace fejrer 5 års fødselsdag med fest foran kirken. Parkering kan derfor ikke ske foran kirken)

Denne aften giver Christian Callesen en intro til fire røde tråde, der løber gennem hele Bibelen.

I denne video (delt op i 2) får du de fire røde tråde. Var du ikke med til første aften, så kan du springe på her. Se videoen og læs teksterne til den eller de aftener, hvor du kan være med.

Fire vinkler når du læser hele Bibelen – del 1

Fire vinkler når du læser hele Bibelen – del 2

Hovedinspirationen kommer fra N. T. Wrights undervisning ”How God Became King”
Hør gerne hans fantastiske podcast ”Resurrection and the Future World” inden aftenen.

1. Mosebog og 2. Mosebog.

Daniels bog, Johannesevangeliet.

2. december

Lukasevangeliet, Apostlenes Gerninger.

10. januar 2018

Romerbrevet, Efeserbrevet, Filipperbrevet, Galaterbrevet.

7. februar 2018

Hebræerbrevet, Jakobsbrev, 1. Petersbrev, 1. Johannesbrev, Johannes Åbenbaring.

Sæt god tid af i løbet af måneden, lav en kop kaffe og nyd den sammen med Guds ord.

Tip: Få evt. fat på en læsevenlig udgave af Bibelen på hverdagsdansk. Den er nemmere at forstå og lettere at læse. Det kan være er en fordel, når man læser lange passager ad gangen.

Video om at læse Bibelen