Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
BVM Amager

Vi har et dejligt og imødekommende fællesskab, hvor vi deler liv og tro, spiser sammen og har det sjovt. Vi drømmer om at vandre tæt sammen og bringe Guds kærlighed videre til mennesker på Amager.

Du er meget velkommen til at være med! Du kan finde os på Facebook https://www.facebook.com/groups/bvmamager/ eller kom forbi til en Fællesskabssøndag og se, hvem vi er.

Vi mødes hos Louise og Kristoffer på Wibrandtsvej 66 til Fællesskabssøndag den 3. søndag i hver måned.

BVM Amager ledes af Camilla og Kristian & Louise og Kristoffer.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til amager@byensvalgmenighed.dk.
Amager

Oplysninger

Camilla Engrob,
Bvm Amager,