Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
BVM: Gåmeditation

Træd med ind i Guds store katedral, og nyd stilheden, naturen og tid til refleksion.

Vi er en gruppe, der vandrer sammen, fysisk og åndeligt, en gang om måneden i Smørmosen. Vi hører et oplæg, mediterer og reflekterer over, hvad Gud vil os.

Gruppen har sit udgangspunkt i den kristne meditations- og pilgrimspraksis. Men alle er velkomne uanset hvor i livet man er, og hvilken åndelig praksis man har.

Vi slutter af med at drikke medbragt kaffe og te.

Vi mødes den første søndag i hver måned kl. 10.00, og den 3. søndag i hver måned kl. 14.00 på parkeringspladsen ved Klauzdal Spejdercenter, Klausdalsbrovej 336, 2730 Herlev.

Du kan læse mere på Gåmeditations egen hjemmeside her

Vil du vide mere, så kontakt Berit Falch på 2145 0390 eller berithfalch@gmail.com eller Peter Madsen på 2233 4349 eller petermadsenprivat@gmail.com

Oplysninger

Kalender for BVM: Gåmeditation

DatoTitelSted
Sommerfest på præstegården

Velkommen til årets hyggeligste sommerfest i Bagsværd for hele Byens Valgmenighed.

Kom med på SommerOase 2018

Velkommen til en fantastisk lejr for kirker fra hele Danmark - i år står Byens… Læs mere