Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Alle er velkomne uanset alder, livssituation og overbevisning.

Gudstjenesterne begynder kl. 10.00 og foregår i en afslappet atmosfære, og der er lovsang med rytmisk musik og nadver. Vi er glade for at få gæster, og du er velkommen til at møde op og deltage på det niveau, der passer dig.

Under prædikenen er der børnekirke for børn i alderen 0 til 13 år. Børn fra 0 til 4 år skal ledsages af en voksen.

Cafè: Fra kl. 9.30 er der café i Kristuskirken med god og gratis kaffe og kage. I ro og mag kan du snakke med nye og gamle venner, inden gudstjenesten begynder. Der er ikke kun café for de voksne, men også for børn, så kom alene eller med hele familien og få en skøn start på søndagen!

Sammenskuds-frokost: Efter gudstjenesten er der frokost i menighedssalen, hvor alle er velkomne. Tag dit rugbrød, din leverpostej eller hvad du har i køleskabet med og sæt det på fællesbordet. Har du glemt at tage noget med, er du alligevel hjerteligt velkommen!

Tid: 2., 4. og 5. søndag i måneden kl. 10.00 Se kalenderen

Sted: Kristuskirken, Baggesensgade 7, 2200 Kbh. NV. Der er i begrænset omfang mulighed for at parkere på kirkens p-plads. Læg gerne dit telefonnummer i forruden, hvis du holder foran andre biler.

Fællesskabssøndag: 1. og 3. søndag i måneden – Læs om vores mellemstore fællesskaber, klynger, her

Ansvarlig præst: Christian Callesen