Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Import af kalender

Hvis du benytter dig af en digital kalender, så som Google Calendar, kan du importere vores arrangementer ind i din kalender, så du automatisk kan følge med på hvad vi laver, hvor og hvornår i Byens Valgmenighed

Hvis du benytter dig af en digital kalender som Google Calendar, kan du importere vores arrangementer ind i din kalender, så du automatisk kan følge med i, hvad vi laver, hvor og hvornår i Byens Valgmenighed.

Hvorfor importere vores kalender?

Hvis du benytter dig af en digital kalender og ofte deltager ved vores arrangementer kan det være noget for dig. At abonnere på vores kalender er en praktisk måde at holde sig orienteret om, hvad der foregår, og om der evt. skulle være aflysninger uden nødvendigvis at tjekke vores hjemmeside.

Hvordan kommer jeg igang?

Det er meget let at komme igang. Alt du skal gøre er at følge dette link der vil åbne Google Calendar, og acceptere at vores kalender bliver tilføjet til din. Så sørger vi for resten.

Vær opmærksom på, at vores kalender ikke fletter med eller erstatter andre begivenheder. Kalenderen kan heller ikke eksportere events fra din kalender. Byens Valgmenigheds begivenheder vil optræde som en selvstændig kalender med sin egen farve, som du kan klikke til og fra som du synes.

Du fjerner kalenderen igen ved at slette den.

Importer den fulde kalender

Importér Byens Valgmenighed’s kalendar