Maria Søgaard er ny frivillig stab

Fra december vil Maria Søgaard stå for at arrangere gudstjenester og events.

Maria Søgaard er i gang med en uddannelse i nanoscience på Københavns Universitet. Udover at bruge en masse tid på studiet, brænder hun for at hjælpe andre. Det er ofte sine nærmeste og gerne med praktiske ting, da hun oplever, at det er meget håndgribeligt.
Maria er vokset op i folkekirken og Indre Mission, men har ofte savnet det nære fællesskab og noget lidt mere karismatisk, hvilket hun har fundet i Byens Valgmenighed.
Maria er gift med Benjamin og bor på Nørrebro.

Maria vil være at finde på kontoret om fredagen og vil stå for logistikken i forbindelse med gudstjenester, forårsfest, årsmøde og Alpha-kursus.

Tag gerne fat i Maria Søgaard, hvis du har idéer eller har lyst til at være med.