Menighedsrådene i BVM og Regen har holdt møde

Menighedsrådet i Byens Valgmenighed

Menighedsrådene i BVM og Regen har holdt møde

På det seneste møde mødtes både menighedsrådene i Byens Valgmenighed og Regen for at tale om samarbejdet.

“Vi har haft et godt fælles møde med Regen,” siger menighedsrådsformand Stefan Poulsen, som sammen med resten af menighedsrådet brugte første halvdel af aftenen sammen med Regens menighedsråd.

Emnet var en status på, hvordan det går, og hvordan fremtiden ser ud.

Senere på aftenen gik menighedsrådene hver for sig, og første punkt “Vi lytter til Gud” ud af de tre DNA-sætninger (“Vi lytter til Gud, Vi går sammen, Vi giver til andre”) blev drøftet indgående. Det handlede både om, hvordan man lytter til Gud individuelt og i fællesskab.

Næste menighedsrådsmøde ligger den 13. marts.

Har du spørgsmål eller input til menighedsrådets arbejde er du altid velkommen til at kontakte dem.