Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Kirkelige handlinger

Gianni Scognamiglio

Kirkelige handlinger

Som en del af folkekirken udfører Byens Valgmenighed kirkelige handlinger.

Dåb

Når et barn bliver døbt med den kristne dåb, bliver det optaget som medlem af Folkekirken. Er forældrene medlemmer af Byens Valgmenighed, bliver barnet det også automatisk. Inden dåben inviterer præsten forældrene til en dåbssamtale.

I forbindelse med dåb bedes du kontakte Christian Callesen eller ringe på tlf. 22 42 27 04.

Vielse

I forbindelse med vielse bedes du kontakte Christian Callesen eller ringe på tlf. 22 42 27 04. Inden vielsen inviterer præsten det kommende brudepar til en vielsessamtale. Der er også mulighed for indgå i et ægteskabsforberedende forløb inden brylluppet.

Begravelse

I forbindelse med begravelse bedes du kontakte Christian Callesen eller ringe på tlf. 22 42 27 04.