Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Menighedsråd

Menighedsrådet er øverste myndighed i Byens Valgmenighed. Valgmenighedspræsten er også medlem af menighedsrådet.

Stefan Poulsen
Formand for menighedsrådet

stefan@byensvalgmenighed.dk
Læs mere

Jeg drømmer om, at København må møde Jesus. Det tror jeg bl.a., vi gør ved at møde naboer, kolleger og andre med ærlighed og åbenhed omkring vores eget personlige liv.

Jonas Kamp
Næstformand i menighedsrådet

jonas@byensvalgmenighed.dk
Læs mere

Jeg drømmer om en kirke som er autentisk, rodfæstet og solid, vedkender sig sin Herre og tør være og tænke anderledes - ikke blot for at skille sig ud, men fordi det ER anderledes at følge Jesus. Jeg dyrker parkour, læser jura og bor på Nørrebro sammen med min hustru.

Camilla Engrob
Medlem af menighedsrådet

camilla@byensvalgmenighed.dk
Læs mere

Vi har brug for Guds forvandlende kærlighed i vores liv, i vores relationer og i vores smerte. Udtrykket “He makes the broken beautiful,” beskriver det godt. Jeg er grafisk designer og bor med min mand og tre børn på Amager

Eva Kaas
Medlem af menighedsrådet

eva@byensvalgmenighed.dk
Læs mere

Jeg tror på, at det kærlighedsbudskab, som Jesus kommer med, kan forvandle mennesker og byer. Jeg drømmer om en kirke, som tjener København og menneskene i den, ved at give denne kærlighed videre – både i ord og gerning.

Jakob Hedegaard
Medlem af og sekretær i menighedsrådet

jakob@byensvalgmenighed.dk
Læs mere

Vi har brug for Guds riges komme - også her i vores by. Jeg tror på at Guds kærlighed er endeløs og at han ønsker at nå os i enhver situation. Og netop her er kirken central ift. at vi kan samles og styrkes.
Personligt er jeg gift med Anne-Mette og har et barn.

Morten Bech
Medlem af menighedsrådet

morten@byensvalgmenighed.dk
Læs mere

Jeg tror på og har selv oplevet Guds transformerende kærlighed i menneskers liv. Jeg lever mit liv for at hjælpe mennesker med at opleve mere af Guds kærlighed.

Vibeke Hauge Førrisdahl
Suppleant i menighedsrådet

vibeke@byensvalgmenighed.dk
Læs mere

Jeg tror på at handling taler højere end ord, og at vi derfor som kirke skal vise Guds kærlighed, til de som har brug for at blive mødt af en omsorgsfuld Gud. Det er den form for kirke jeg ønsker Byens Valgmenighed kan, og vil være.

Berith Falch Madsen
Suppleant

berith@byensvalgmenighed.dk
Læs mere

Jeg brænder for at vi i kirken er klare på, hvad der er væsentligt,og dermed kan være åbne overfor de mange forskellige udtryk, åndelig søgen har blandt københavnere i dag.