Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Støt os

Coley Christine

Støt os

Du kan være med til at sikre, at Guds rige vokser i Storkøbenhavn, og at byen bliver forandret! Ved at give en økonomisk gave eller støtte Byens Valgmenighed fast er du med til at investere i mennesker og bringe nyt håb.

Opret fast kortbetaling nu

Som valgmenighed får vi ikke tilskud fra Kirkeministeriet, så økonomien består udelukkende af den støtte, som medlemmer og brugere af Byens Valgmenighed giver.

Er du en del af Byens Valgmenighed, så giv gerne dit tilsagn for 2018 her Så kan vi lægge et realistisk budget for det kommende år.

Giv en gave

Ønsker du at støtte Byens Valgmenighed med en gave, så gå ind på www.byensvalgmenighed.dk/giv og vælg, hvordan du vil give. Gaven er fradragsberettiget op til 15.200 kr., hvis vi har dit CPR-nr.
Du kan også overføre direkte til reg. 1551 og konto nr. 0010288126. Husk at mærke overførslen med dit navn. Du er også velkommen til at give via MobilePay på 22 42 27 04.

Månedlig støtte

Med en månedlig støtte gør du os i stand til at lægge langsigtede planer og fastholde de aktiviteter og ansættelser, vi har. Ønsker du at oprette en fast månedlig overførsel, så gå ind på www.byensvalgmenighed.dk/giv og opret eksempelvis fast kortbetaling.
Støtten er fradragsberettiget.

Opret et gavebrev

Med et gavebrev forpligter du dig til at give et bestemt beløb eller procentsats af din indkomst (højst 15 % årligt) til Byens Valgmenighed i 10 år. Til gengæld får du bedre fradragsmuligheder.
Du kan få fradrag for 15 procent af din årlige indkomst eller få fradrag for op til 15.200 kroner uanset størrelsen på din indkomst.
Kontakt kasserer@byensvalgmenighed.dk for at høre mere om mulighederne.

Mere om skattefradrag

Byens Valgmenighed er godkendt af Skat til at modtage gaver, så du kan få fradrag for dine gaver. Ønsker du at opnå fradrag, er det vigtigt, at du sender dit CPR-nummer til kasserer@byensvalgmenighed.dk, da dette skal oplyses, for at vi kan indberette din gave til Skat. Du kan få fradrag for op til 15.200 kr.

Vil du vide mere eller har du spørgsmål, så kontakt kasserer@byensvalgmenighed.dk

Fortrolighed

Alle oplysninger om økonomisk støtte til Byens Valgmenighed bliver behandlet fortroligt, og kun kasseren og sekretariatslederen kender beløbsstørrelserne. Valgmenighedspræsten bliver ikke gjort bekendt med størrelsen på den enkeltes gaver.

Medlemskab af Byens Valgmenighed

Dit medlemskab er med til at styrke Byens Valgmenighed økonomi og fællesskab.
Er du medlem af Byens Valgmenighed, er det årlige medlemskontingent 200 kr. pr. person, dog højst 500 kr. for en familie. Kontingentet bliver opkrævet årligt og er ikke fradragsberettiget.

For kommende medlemmer er der en obligatorisk Burger og BVM-aften, hvor du kan høre mere om, hvad Byens Valgmenighed er. Efterfølgende er der mulighed for en personlig samtale med præsten. Et medlemskab af Byens Valgmenighed er samtidig et medlemskab af den danske Folkekirke.

Ønsker du at udmelde dig af Byens Valgmenighed, skal du gøre det skriftligt til kontakt@byensvalgmenighed.dk Her skal du oplyse din adresse, og om din udmeldelse også gælder evt. børn.