Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Stab

Christian Callesen
Valgmenighedspræst

christian@byensvalgmenighed.dk
Tlf.: 2624 2900
Læs mere

Jeg er uddannet teolog fra Aarhus Universitet i 2008 og har været præst i Byens Valgmenighed siden 2011. Jeg er gift med Maria Callesen, er far til fire og bor i Bagsværd.
Min største glæde er at se folk blive frie og udvikle det potentiale, som Gud har lagt i dem. Jeg synes, det er spændende at arbejde med, hvordan vi er Jesu' disciple og lever i mission i vores hverdag.

Jeg er med i KirkePlanterNets (KPN) bestyrelse, i Dansk Oases præstenetværk samt i Nørrebro Provstis præstefællesskab.

Maria Callesen
Sekretariatsleder

kontakt@byensvalgmenighed.dk
Tlf.: 2242 2704
Læs mere

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet med kommunikation og journalistik i flere år. Nu har jeg fået mulighed for at bruge mine evner i Byens Valgmenighed, og det er jeg taknemlig for. Jeg voksede op i en frikirke i Græsted, men har fundet mit hjem i den karismatiske del af folkekirken. Jeg er gift med Christian Callesen, og vi bor i Bagsværd med vores fire børn.

Heidi Svendsen
Børne- og familiemedarbejder

heidi@byensvalgmenighed.dk
Tlf.: 21919794
Læs mere

Jeg er uddannet pædagog og har de seneste 9 år arbejdet i en lille børnehave i Herlev. Derudover har jeg erfaring fra både vuggestue og fritidshjem. Jeg er gift med Jakob og har Linus på 10 år og Leander på 5 år.
Jeg har pr. 1. jan. 2018 fået bevilliget 1 års orlov fra mit arbejde som pædagog og skal i dette år arbejde i en 50% stilling som børne- og familiemedarbejder i BVM. Jeg glæder mig til at få lov til at fordybe mig i dette område. Jeg har været en del af børnekirke-teamet i ca. 8 år, og jeg brænder for discipelskab i børnehøjde. Jeg drømmer om, at vi som kirke kan være inspirationskilde til, hvordan man som familie lever med Jesus og opdrager sine børn til at kende, elske og tjene ham. Jeg ønsker, at vi som kirke skal arbejde hen imod at kunne støtte familier i alle livssituationer.
Udover stillingen i BVM er jeg timelønnet i Lindehøj Kirke til at stå for Børnetjenesten (tilbud til børnehaver) og pr. 1. marts er jeg i en 20% stillling (barselsvikar) som event-medarbejder i Børne- og UngdomsOase med fokus på Baby-, Mini- og BørneOase på SommerOase.

Frivillig stab

Torsten Borbye Nielsen
Frivillig hjælpepræst og ansvarlig for lovsang

torsten@byensvalgmenighed.dk
Tlf.: 2539 6398
Læs mere

Torsten er gift med Helene og sammen har de 2 børn og 3 plejebørn. Han har i mange år arbejdet som præst, kirkemusiker, koncertguitarist og komponist og har udgivet en lang række CDer, bl.a. flere med musik som hjælp til bøn, meditation og helbredelse. Torsten har en deltidsansættelse i I Mesterens Lys, som er engageret i at bygge bro mellem kirken og åndeligt nysgerrige mennesker. Han leder klyngen Nautilus, et fællesskab med base i hjemmet i Brønshøj.

Anders Niemeier Lindegaard
Profetisk tjeneste

Helene Holm Nielsen
Spiritualitet og vidnesbyrd

Maria Søgaard
Logistik til gudstjenester, forårsfest, årsmøde og Alpha-kurser

maria.t.sogaard@byensvalgmenighed.dk
Tlf.: 29 82 52 05
Læs mere

Jeg er i gang med min uddannelse i nanoscience på Københavns Universitet. Udover at bruge en masse tid på studiet, så brænder jeg for at hjælpe andre - ofte mine nærmeste og gerne med praktiske ting, for det synes jeg er mest håndgribeligt.
Jeg er vokset op i folkekirken og IM, men har ofte savnet det nære fællesskab og noget lidt mere karismatisk, hvilket jeg har fundet i BVM.
Jeg er gift med Benjamin og vi bor pt. på Nørrebro.