Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Du er velkommen!

Valgmenighedspræst Christian Callesen

Peter Madsen

Du er velkommen!

I Byens Valgmenighed i København kan enhver være med.

Byens Valgmenighed er en del af den danske folkekirke og har samme trosgrundlag
Troen og spiritualiteten kommer til udtryk på moderne og innovative måder gennem musik i gudstjenesterne, relevante prædikener, vidnesbyrd, tætte hverdagsfællesskaber og diakonale projekter.

Vi oplever, at vores unikke kald eller opgave er at skabe fællesskaber, hvor folk elsker og tjener hinanden og deres omgivelser. Derfor taler vi om ”klynger”, som er vores lokale fællesskaber. Du er altid meget velkommen til at dukke op og kigge på eller lære andre at kende, snakke om tro og hverdagsliv – og måske blive en del af lokale aktiviteter eller et fælles projekt.

Vi ønsker, at alt i Byens Valgmenighed er kendetegnet af, at:

• Vi lytter til Gud
  • Vi går sammen
  • Vi giver til andre

Du er hjerteligt velkommen til vores gudstjenester, som foregår kl. 10.00 hhv. den 2. og 4. søndag i måneden.

Byens Valgmenighed blev etableret i 2008 af en flok passionerede mennesker og har rødder i Aarhus Valgmenighed. Menighedens øverste myndighed er årsmødet, hvor alle medlemmer kan deltage. Her vælges kirkens menighedsråd, som overordnet leder menigheden. Til den daglige drift og ledelse har vi både ansatte og frivillige. Dem kan du møde og kontakte her.

Velkommen i Byens Valgmenighed og til at blive en del af vores fællesskab!