Ny formand for menighedsrådet

Jakob Hedegaard

Ny formand for menighedsrådet

Det nye menighedsråd har netop konstitueret sig.

Onsdag den 13. december mødtes menighedsrådet i Byens Valgmenighed for første gang siden årsmødet, hvor Morten Bech annoncerede sin afgang efter  år som formand.

Læs referatet fra årsmødet 2017 her

Ny formand for menighedsrådet er Stefan Poulsen, som det seneste år har været næstformand.

“Jeg er stolt af at være en del af en menighed, som lytter til Gud, går sammen og giver til andre. Jeg vil arbejde for at implementere og udvikle dette endnu mere,” siger Stefan Poulsen og uddyber:

“Jeg er motiveret af at fortsætte arbejdet med at bygge en sund kultur i kirken, hvor alle kan bidrage. Der skal være plads til forskellige mennesker og initiativer. Jeg glæder mig, fordi Byens Valgmenighed er et megafedt sted at være.”

Stefan Poulsen bor i Skovlunde med sin hustru, Maria, og deres tre børn. Til daglig arbejder Stefan som kommunikationschef i Væksthus Sjælland.

Ny næstformand er Jonas Kamp, og Berith Falch Madsen er blevet suppleant.

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid meget velkommen til at kontakte Stefan Poulsen eller andre medlemmer af menighedsrådet