Nye MobilePay-numre at betale til

Kelly Jean

Nye MobilePay-numre at betale til

Fremover vil du se et andet MobilePay-nummer, når du vil give i kollekt under gudstjenesterne.

MobilePay har lavet en række ændringer i løbet af 2017. Det betyder, at det administrativt bliver nemmere at styre for os i Byens Valgmenighed. Det betyder også, at vi kommer til at bruge 3 forskellige numre til forskellige formål.
Det skal vi alle lige vænne os til, men med fælles hjælp skal det nok gå :-)

Når vi samler ind i kollekt under gudstjenester til andre gode formål end os selv, vil det foregå til nummeret:

18030

Når deltagere køber drikkevarer til årsfesten, betaler for overskydende mad på menighedslejren eller noget tredje skal det foregå til nummeret:

88337

Når man ønsker at give en økonomisk gave direkte til Byens Valgmenighed, skal det foregå til det gamle nummer:

Her vil man fremover modtage skattefradrag for sin donation!

Tag endelig fat i sekretariatsleder Maria Callesen, hvis du har spørgsmål.