Nyt Alpha-kursus fra den 5. september

Anna Vander Stel

Nyt Alpha-kursus fra den 5. september

Inviter én med og kom også gerne selv. Aftenerne handler om meningen med livet, tro, eksistens og kristendom.

Alpha er en række aftener, hvor vi udforsker kristen tro. Hver aften undersøger et nyt spørgsmål om troen – og sætter gang i samtalen. Alpha bliver arrangeret over hele verden og alle er velkomne. Det bliver arrangeret i caféer, kirker, universiteter, hjem og mange andre steder. Ikke to Alpha-kurser er ens, men de har som regel tre ting til fælles: Mad, et oplæg og spændende samtaler.

Byens Valgmenighed holder Alpha-kurser i samarbejde med Bethlehemskirken

Kurset varer 10 aftener + hele dagen lørdag den 6. oktober.

Tilmeld dig hos Bess Serner-Pedersen på bess@serner.dk eller til valgmenighedspræst Christan Callesen.

Læs mere om, hvad Alpha er