Nyt fra menighedsrådet

Menighedsrådet drøftede blandt andet Byens Valgmenigheds samarbejde med andre kirker og organisationer.

På årets første menighedsrådsmøde den 16. januar drøftede menighedsrådet blandt andet Byens Valgmenigheds samarbejde med andre kirker og organisationer.

“Vi oplever, at der er flere, som gerne vil samarbejde med os på et konkret plan, hvilket vi ser som positivt. Det drejer sig blandt om Bethlehemskirken, I Mesterens Lys og Regen/Kristuskirken,” fortæller menighedsrådsformand Stefan Poulsen.

Vi giver til andre

Menighedsrådet talte desuden om KirkePlanterNet (KPN), og hvordan dette hænger sammen med værdien om, at “Vi giver til andre”. Byens Valgmenighed sidder i bestyrelsen for KPN sammen med Regen/Kristuskirken og Aarhus Valgmenighed

“Vi betragter ikke kontingentet til KPN som en del af vores tiende, fordi vi sidder med i bestyrelsen og er så tæt på det,” siger Stefan Poulsen.

På årsmødet i november 2017 blev det besluttet, at Byens Valgmenighed fremover skal give tiende af sit budget. Der vil senere komme en invitation om at komme med forslag til menighedsrådet til hvilke(t) formål, pengene skal gå til.

Vejleder

Menighedsrådet begyndte sidste år at undersøge mulighederne for at få en vejleder i forhold til menighedsrådsarbejdet. Menighedsrådet er fortsat i gang med at finde en sådan vejleder.

Dit input

Derudover har menighedsrådet et fast punkt på dagsordenen, som handler om, hvad der rører sig i kirken. Du er derfor meget velkommen til at kontakte menighedsrådet eller tage fat i dem til en gudstjeneste med spørgsmål eller for at fortælle, hvad du tænker.